26 янв. 2015 г.

«Можливо, у цьому світі ти всього лише людина,
але для когось ти – весь світ»
(Г.Г. Маркес)

Я погоджуюсь із висловом Г.Г.Маркеса, що у цьому світі ти всього лише людина, але для когось ти – цілий світ. Для більшості людей ти незнайомець, але для когось ти – син або дочка, коханий або кохана а, отже, найважливіша у цьому житті людина. Коли люди люблять один одного, то вони не помічають нічого навкруги та з головою занурені у свій, хоч і маленький, світ, хоча для них він дуже великий. Закохані можуть піти на все заради свого кохання. Вони роблять все можливе для того, щоб бути разом, незважаючи ні на що.
Якщо люди насправді кохають одне одного, то вони ніколи не зроблять один одному нічого поганого, а навпаки будуть захищати та довіряти. Тому що людина повинна завжди відчувати, що її кохають.
Яскравим прикладом, невмирущої любові, може слугувати повість Михайла Коцюбинського «Тіні забутих предків». Марічка та Іван кохали один одного, незважаючи на те, що їх родини ворогували. Коли Марічка загинула, то Іван не міг у це повірити та довго шукав її. Для нього вона була цілим світом, який він не уявляв без неї. Навіть тоді, коли він одружився з Палагною, яку не кохав, то постійно згадував Марічку. Їм судилося зустрітися лише на небі. Мабуть там вони стали щасливими.
Треба ніколи не забувати своїх батьків, адже для них дитина – цілий світ. Тому що на їх очах ти робив перші кроки, вчився говорити та ходити. Вони все своє життя віддають своїм дітям.
Наприклад, я завжди відчуваю те, що для своїх батьків, я кохана дитина, яку вони завжди любили та будуть любити. Батько і ненька ніколи не залишають мене у біді, а навпаки, якщо треба, допомагають із неї вибратись. Я відчуваю з їх боку велику любов та підтримку.
Отже, треба завжди пам’ятати, що ти в цьому світі не один. Є багато людей, які готові заради тебе на все, і треба ніколи не забувати про це.

1 комментарий:

  1. З дитинства не можу дивитися, як спилюють дерева. Ска жете, сентименти? Можливо. Але нічого в цьому світі не бу ває так просто. Чи не тому нинішнє покоління таке слабке, що нехтує закони любові до дерев? Замість того, аби рубати дуби, сильній половині треба частіше бувати під цими деревами, набираючись снаги. Дуб — надзвичайно енергетичне дерево, яке постійно живить людину силою. Знали козаки, чог

    ОтветитьУдалить